Fira de Sant Isidre - FICARD

Enguany la Fira de Sant Isidre de Cardedeu se celebra del 17 al 20 de maig de 2019.

La Fira per antonomàsia de Cardedeu, multisectorial assentada en la mostra i concurs de bestiar té des de 2009 una nova marca: FICARD. Certamen majúscul a la demarcació, acull més de 20 mil visitants any rere any des de 1984 que fidelitzen la diversitat i pluralitat d'expositors. Entre els sectors representats hi ha: ramaderia, industria, comerç, turisme, restauració, automoció i entitats.

La FICARD no seria el que és si, a part del bestiar i les parades comercials, no comptés amb una cartellera consolidada i tradicional d'activitats i espectacles d'animació, entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la burricada (cursa amb rucs)i la Mostra Gastronòmica.   Alguns dels actes que tampoc falten mai són els espectacles eqüestres o la desfilada de moda, i l'assortit programa d'actes de la cultura local i nacional, com les sardanes o els geganters, o les activitats esportives per als més menut.

Des de l'edició de 2016 la Fira destina un espai destacat a l'Agroecologia i la Sostenibilitat, amb l'objectiu és apropar el món rural a la població i sensibilitzar sobre la importància del consum d'aliments saludables i sostenibles.

Per la vila de Cardedeu és estacionalment un moment propici per a l'encontre, pel gaudi dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons en l'apogeu de la primavera en un entorn que hi convida. Des de l'edició del 2009, un nou atractiu s'ha sumat a la Fira de Sant Isidre: el trenet turístic , que passeja grans i petits per tots els barris de Cardedeu fins al recinte firal.

La Comissió de la Fira de Sant Isidre és l'òrgan sobirà de decisió i execució pel que fa a l'organització firal. La conformen 12 persones: els membres de l'associació -o junta en ple- i la regidoria de Desenvolupament Econòmic Local. Es reuneix a la seu de l'associació a l'avinguda Àngel Guimerà 142 de gener a maig cada dilluns al vespre. Des de Promoció Econòmica es dóna suport directe al seu desenvolupament i difusió i es concedeix una subvenció per a la seva organització.

Si voleu participar com a expositor a la Fira heu de posar-vos en contacte amb l'Associació Fira de Sant Isidre i omplir els formularis que trobareu a la part dreta d'aquesta pàgina (quan el termini de presentació de sol·licituds estigui obert).

En cas de voler participar com a expositor a l'espai d'Agroecologia i Proximitat us heu de posar en contacte amb Yago Calbet agroecologia@csetc.cat

Podeu consultar el programa d'activiats al web de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu .​

Organitza: ASSOCIACIÓ FIRA DE SANT ISIDRE
A partir de febrer, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores
Av. Àngel Guimerà, 142
Cardedeu - 08440
Tel.: 93 844 43 72
fira.cardedeu@gmail.com

COM ARRIBAR-HI

Cardedeu està situat a 37 quilòmetres al nord de Barcelona i a 5 de Granollers. S'hi pot arribar fàcilment amb cotxe (sortida 12 de l'autopista AP-7) o amb tren (línia C2 de Rodalies). L'Ajuntament habilita aparcaments gratuïts prop del recinte firal.

GPS: 41º 38'31.12''N i 2º21'11.14"E

Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:22
Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:22