Programes esportius per a nen/es i per a gent gran

El Patronat d'Esports organitza activitats esportives per a nenes i nens en horari extraescolar, així com activitats esportives per a gent gran en horari de matí.

ACTIVITATS ESPORTIVES PER A NEN/ES

Al document adjunt es poden consultar els horaris de cada activitat i tota la informació d'inscripcions i quotes del curs 2018-2019 .

Aula esportiva . Aquesta extraescolar es fa a les mateixes escoles, i dóna la possibilitat que els infants practiquin diferents modalitats esportives (bàsquet, futbol, handbol, hoquei recreatiu, beisbol, botevol...). L'objectiu és promoure l'esport en la seva vessant educativa, participativa i recreativa, i facilitar l'accés a l'activitat esportiva al màxim nombre d’infants en edat escolar. L'alumnat inscrit a l'Aula esportiva gaudirà del Carnet de l'esportista , que li donarà dret a participar gratuïtament en els entrenaments dels clus esportius de bàsquet, handbol, futbol i futbol sala, i en els del propi Patronat d'Esports. Consulteu tota la informació a "Carnet de l'esportista".

Jocs motrius 1 (P3) . Treball psicomotriu mitjançant el joc simbòlic.

Jocs motrius 2 (P4) . Aprenentatge d'habilitats motrius mitjançant el joc.

Pre-esportiu 1 (P5) . Iniciació en el món de l'esport mitjançant el joc.

Pre-esportiu 2 (1r) . Iniciació en el treball de les diferents modalitats esportives individuals i col·lectives.

Poliesportiu 1 (2n) . Aprenentatge dels fonaments tècnics i tàctics de les diferents modalitats esportives.

Poliesportiu 2 (de 3r a 6è) . Aprofundiment dels fonaments tècnics i tàctics de les diferents modalitats esportives. Aprenentatges d'esports alternatius.

Aerodance (de 2n a 6è) . Iniciació a la dansa.

ACTIVITATS ESPORTIVES PER A GENT GRAN.

Al document adjunt es poden consultar els horaris de cada activitat i tota la informació d'inscripcions i quotes del curs 2018-2019.

Darrera actualització: 01.03.2019 | 13:31
Darrera actualització: 01.03.2019 | 13:31