“Activem Salut a Cardedeu”, aprovat el Pla Local de Salut 2019-2023

Dilluns, 18 de març de 2019

Amb la finalitat de millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania, s’ha elaborat aquest Pla que ha comptat amb la participació de més de 130 persones del municipi.

Cardedeu ha aprovat el Pla Local de Salut, el document sorgit de la diagnosi i del pla d’acció fet al llarg dels anys 2017 i 2018, que ha de servir de marc de referència per a les polítiques públiques municipals amb l’objectiu final de millorar la salut i la qualitat de vida de la població del municipi.

Amb aquest document es vol potenciar la política local de salut pública, construint i consensuant una estratègia intersectorial i comunitària per promoure estils de vida saludables  i protegir la salut de la ciutadania de Cardedeu. El Pla conté 5 grans eixos, 7 objectius generals i 16 objectius específics acompanyats d’accions concretes com per exemple mantenir i millorar la xarxa de carrils bici o potenciar caminades per l’entorn natural de Cardedeu, entre d’altres.

El Pla Local de Salut “Activem Salut a Cardedeu” és el resultat d’un procés de producció de coneixement participat, interdisciplinari i interdepartamental, que ha de permetre plantejar respostes a necessitats detectades i marcar línies d’actuació de les polítiques municipals en matèria de salut des de la transversalitat. El document ha estat elaborat per la cooperativa Etcèteres amb suport tècnic municipal. Per redactar el Pla s’ha comptat amb les idees, opinions i propostes de més de 130 persones entre professionals, representants d’entitats, jovent dels instituts i ciutadania a títol individual, i s’han tingut en compte els determinants de la salut (factors econòmics, socials, mediambientals, etc).

Podeu consultar el Pla Local de Salut 2019-2023 complet al costat d'aquestes línies. 

Darrera actualització: 18.03.2019 | 13:39