Mas de Sant Hilari

La masia de Sant Hilari és un espai arrendat per l'Ajuntament a través d'un convei de cessió d'ús, i està siutada a l'entorn rural de Cardedeu, a uns quilòmetres del centre en direcció Cànoves.

La ciutadania pot llogar l'equipament a l'Ajuntament per celebrar-hi actes públics o privats. L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) en gestiona les demandes d'ús. Podeu consultar l'ordenança que regula la utilització de la masia de Sant Hilari al costat d'aquestes línies o a la part inferiror de la pàgina.

El Mas de Sant Hilari o Cal Ros, és d'origen antic i probablement fruit de la continuïtat d'una zona d'assentament romà. La masia, documentada des del s.XIII, consta d'una façana de construcció posterior orientada a llevant en lloc d'estar-ho a migdia, com és tradicional, amb la portalada d'entrada adovellada amb arc escarser. De les altres façanes, de parets de pedra sense arrebossar, destaquen diverses finestres de pedra de petites dimensions que correspondrien als primers temps del mas. L'espai més destacat i ben conservat és la cuina, amb llar de foc i menjador.

Telèfon: 93 844 40 04
Fax: 93 871 14 77
Correu electrònic: oac@cardedeu.cat
Horari:  
Sol·licituds d'utilització de la masia de Sant Hilari: Oficina d'Atenció Ciutadana
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h, i dijous de 9 a 19 h (exclòs el període entre el 15 de juny i el 15 de setembre)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 27.02.2019 | 14:45