Any 2024

Any 2024


Ple 26 de setembre de 2024

Moció en suport de les persones que pateixen la malaltia celíaca, presentada per tots els grups municipals.  Aprovada per unanimitat. 

 

Ple 25 de juliol de 2024

Moció Re-connecta't Cardedeu. Adolescència lliure de mòbils, presentada per tots els grups municipals.  Aprovada per unanimitat. 

 

Ple 27 de juny

Moció per al foment de la mobilitat elèctrica compartida,que presenten tots els grups municipals. Aprovada per unanimitat. 

 

Ple 30 de maig de 2024

Moció a proposta de la Plataforma Prou sorteig de Cardedeu per garantir el dret de tots els infants de Cardedeu a una educació pública en l’etapa 0-3, que presenten tots els grups municipals. Aprovada per unanimitat. 

 

Ple extraordinari 29 de maig de 2024

Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Governança, Serveis generals i Modernització administrativa, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció sobre les prioritats en l’àmbit de l’Àrea d'Economia, Serveis territorials i Obres, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Desenvolupament econòmic i innovació, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de CardedeuNo prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Serveis a les persones i Acció cívica, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Drets socials, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció sobre el balanç d'un any de mandat municipal, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

 

Ple 25 d'abril de 2024

Moció adhesió i suport als actes dels 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés, que presenta el grup municipal d'ERC-Cardedeu, amb l'adhesió dels grups municipals de Gent Pel Canvi, del grup municipal de Junts per Cardedeu, del grup municipal Socialista i del grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). Aprovada per unanimitat 

Moció per suport a l’amnistia, que presenten els grups municipals d'ERC-Cardedeu, Junts per Cardedeu, CUP-Candidatura d’Unitat Popular de Cardedeu i Gent Pel Canvi.  Aprovada per majoria absoluta. Amb els vots a favor de Junts, d'ERC, CUP i Gent pel Canvi i els vots en contra de PSC.

 

Ple 27 de març de 2024

Moció per la reformulació del Pla d'Actuació Municipal 2023-2027, que presenta el grup municipal d'ERC-Cardedeu, amb l'adhesió del grup municipal de la CUO-Candidatura d'Unitat Popular de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció per la defensa del model urbanístic de Cardedeu i la protecció de l'entorn agrícola i forestal, que presenta el grup municipal d'ERC, No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció de suport a la proposició de llei per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), que presenta el grup municipal de Junts per Cardedeu, amb l'adhesió del grup municipal Socialista-Candidatura de Progrés (cp), del grup municipal d'ERC-Cardedeu i del grup municipal de Gent pel Canvi. Aprovada per unanimitat. 

 

Ple 29 de febrer de 2024

 

Moció de suport a la pagesia en lluita i de promoció de polítiques per la sobirania alimentària a Cardedeu, que presenta el grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular de cardedeu (CUP).  No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP. Vots en contra de PSC, Junts i Gent pel Canvi i abstenció d'ERC. 

 

Moció de suport a la pagesia de Cardedeu que presenten els grups municipals socialista, ERC, Junts per Cardedeu i Gent Pel CanviAprovada per majoria absoluta. Amb els vots a favor de Junts, d'ERC, Gent pel Canvi i PSC i l'abstenció de la CUP.

Moció per a la millora de la línia R8, que presenten els grups municipals Socialista, Junts per Cardedeu, Candidatura d'Unitat Popular i Gent pel Canvi, amb l'adhesió del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aprovada per unanimitat. 

Moció a proposta de la Plataforma en defensa de la sanitat pública de Cardedeu per sol·licitar la creació d'una comissió de seguiment del funcionament del CAP de Cardedeu, que presenten conjuntament tots els grups municipals.  Aprovada per unanimitat. 

 

Ple 25 de gener de 2024

Moció conjunta de tots els grups municipals per un Consorci de la xarxa pedalable del Vallès Oriental. Aprovada per unanimitat. 

Moció de suport al poble palestí i de condemna de l'ocupació i l'apartheid israelians i del genocidi a Gaza, que  presenta el grup municipal de la CUP Cardedeu. Aprovada per majoria absoluta. Amb els vots a favor de Junts, d'ERC i Gent pel Canvi i l'abstenció de PSC i dos regidors de Junts. 

Darrera actualització: 15.10.2024 | 11:42
Darrera actualització: 15.10.2024 | 11:42