Cursos d'iniciació a la cuina professional i curs de carnisseria, a la Mongia

Divendres, 28 d’agost de 2020

El centre de Formació i Ocupació La Mongia organitza, a partir de l'octubre la tercera edició del curs d'Iniciació a la cuina professional i la segona del Curs de Carnisseria, amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació d'adults. 

CURS D'INICIACIÓ A LA CUINA PROFESSIONAL (120 h) - Inscripcions obertes a La Mongia. Places limitades

De l'1 d'octubre al 12 de novembre. De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h, al Casal sociocultural Escoles Velles, de Sant Antoni de Vilamajor.

• Dirigit a persones en situació d’atur 

• Preferentment, majors de 45 anys. 

• Subvencionat

• Inclou: taller de recerca de feina (orientació i acompanyament laboral) + taller d’economia social i solidària + mòdul de Formació Professional + certificat manipulació d’aliments

CURS DE CARNISSERIA (50 h). Inscripcions obertes. Places limitades.

Del 2 d'octubre al 2 de novembre. Dilluns, dimecres i dijous, de 15.50 a 18.50 h, al Mercat Municipal.

• Dirigit a persones en situació d’atur 

• Preferentment, majors de 45 anys. 

• Subvencionat

• Inclou: taller de recerca de feina (orientació i acompanyament laboral) + taller d’economia social i solidària + mòdul de Formació Professional + certificat manipulació d’aliment

Sessions informatives. Cal confirmar assistència prèvia

  • CURS DE CUINA divendres 18 de setembre a les 10h al Casal socioculturaL Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor. 
  • CURS DE CARNISSERIA dimarts 22 de setembre a les 10h a la Mongia de Cardedeu

Per a més informació:

Ompliu el següent Formulari o

Envieu un correu a: lamongia@cardedeu.cat  o

Truqueu al: 93 841 88 14 (9-14h).

Darrera actualització: 31.08.2020 | 08:46