El centre de Formació i Ocupació La Mongia organitza, a partir de l'octubre la tercera edició del curs d'Iniciació a la cuina professional i la segona del Curs de Carnisseria, amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació d'adults.
CURS D'INICIACIÓ A LA CUINA PROFESSIONAL (120 h) - Inscripcions obertes a La Mongia. Places limitades
De l'1 d'octubre al 12 de novembre. De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h, al Casal sociocultural Escoles Velles, de Sant Antoni de Vilamajor.
• Dirigit a persones en situació d’atur
• Preferentment, majors de 45 anys.
• Subvencionat
• Inclou: taller de recerca de feina (orientació i acompanyament laboral) + taller d’economia social i solidària + mòdul de Formació Professional + certificat manipulació d’aliments
CURS DE CARNISSERIA (50 h). Inscripcions obertes. Places limitades.
Del 2 d'octubre al 2 de novembre. Dilluns, dimecres i dijous, de 15.50 a 18.50 h, al Mercat Municipal.
• Inclou: taller de recerca de feina (orientació i acompanyament laboral) + taller d’economia social i solidària + mòdul de Formació Professional + certificat manipulació d’aliment
Sessions informatives. Cal confirmar assistència prèvia
Per a més informació:
Ompliu el següent Formulari o
Envieu un correu a: lamongia@cardedeu.cat o
Truqueu al: 93 841 88 14 (9-14h).