El Museu presenta la conferència ''Què i com mengen els nostres fills: idees i reflexions per a una bona alimentació''

Dimarts, 16 d’octubre de 2012
La xerrada s'emmarca en l'exposició "Una cullerada per al pare, una per a la mare". En el marc de l'exposició "Una cullerada per al pare, una per a la mare...", el Museu ha organitzat una xerrada sota el títol "Què i com mengen els nostres fills: idees i reflexions per a una bona alimentació". Serà dijous dia 18, a les 19 h al mateix Museu.

L'alimentació i els bons hàbits a taula formen part de l'educació dels infants. Aprendre un bons hàbits alimentaris és, sens dubte, un dels aspectes més importants de l'educació d'una persona. Una alimentació equilibrada, combinada amb el suficient exercici físic, ens ajuda a tenir una bona salut.

Però, què podem fer a casa per ensenyar als nostres fills i filles a educar els hàbits alimentaris?

La xerrada anirà a càrrec d'Anna Pons, dietista-nutricionista de I'ADIN, tecnòloga dels aliments, col·laboradora d'F. Roca i membre de la junta del Consell Català per la Producció Agrícola; i de Susana Fernández, pedagoga i coach familiar, directora de Dino Serveis Educatius.

Amb la col·laboració de F. Roca Serveis a Col·lectivitats i Dino Serveis Educatius.

Darrera actualització: 29.10.2012 | 08:42

Enllaços