Engeguen els cursos de Cuina professional i de Carnisseria 

Dijous, 15 d’octubre de 2020

Després de la bona acollida i de la valoració positiva de les edicions anteriors, aquest mes d’octubre s’ha posat en marxa la tercera edició dels cursos “Cuina Professional” i “Carnisseria” dirigits a la millora de l’ocupació de persones en situació d’atur i prioritàriament majors de 45 anys.
 
El curs de cuina professional d’enguany té com a novetat la col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, que cedeix una aula de les Escoles Velles per a la formació pràctica. A més, el fet d’ampliar l’espai ha permès incrementar el nombre de participants fins a 15 persones. Aquesta formació finalitzarà el 12 de novembre.
 
Pel que fa al curs de carnisseria que es fa al Mercat municipal, repeteix col·laboració Oriol Safont de la carnisseria Prat, qui s’encarrega de la impartició de la formació professional. Aquest curs es fa els dilluns, dimecres i dijous a la tarda, al mateix Mercat, i finalitzarà el 5 de novembre.
 
Ambdues formacions professionalitzadores inclouen 3 mòduls complementaris: tallers de recerca de feina i currículum, taller d’economia social i solidària, i el certificat de manipulació d’aliments.
 
Des del servei de Formació i Ocupació, s’han establert tots els protocols i mesures per garantir la seguretat de totes les persones participants. La formació s’està desenvolupament de manera presencial i també està preparada per si calgués continuar-la en línia.

Darrera actualització: 15.10.2020 | 11:19