La cloenda de la 3a edició del Curs de Carnisseria inclou un tast d'entrecots i el lliurament de certificats

Dilluns, 16 de novembre de 2020

Dels 7 participants, 2 han trobat feina, 1 ha obert la seva pròpia carnisseria i la resta continuen el procés de recerca de feina, amb el suport del Servei Local d'Ocupació

El Mercat Municipal de Cardedeu ha estat l'escenari de la cloenda de la tercera edició del Curs de Carnisseria, impartit per l'Oriol Safont, de la Carnisseria Prat. El curs ha finalitzat amb un tast de diversos tipus d'entrecots per valorar-ne les diferents propietats organolèptiques, una activitat molt interessant per acabar d'integrar els coneixements del curs. 

L'objectiu de la formació és fomentar l'ocupació de persones, prioritàriament majors de 45 anys, en situació d'atur. En aquesta edició, hi han participat 7 persones, 2 de les quals ja han trobat feina, 1 ha obert la seva pròpia carnisseria i la resta continuaran amb el procés de recerca activa de feina, amb el suport del Servei Local d'Ocupació.

La cloenda ha comptat amb l'assistència de l'alcalde Enric Olivé, que ha lliurat el certificat de col·laboració a l'Oriol Safont, i del regidor de Formació i Ocupació, Hug Lucchetti, que ha repartit els diplomes del curs als i les alumnes, que han fet una valoració molt positiva del curs.

Darrera actualització: 16.11.2020 | 11:26